توضیحات بهترین دکتر آرتروز اهواز در مورد علائم و نشانه های آرتریت
علائم و نشانه های اولیه بیماری مانند تورم ، درد و سفتی مفاصل، معمولاً به صورت تدریجی و نامحسوس شروع میشوند و به آرامی در طی چند هفته تا چند ماه ایجاد و با گذشت زمان بدتر میشوند.بهترین دکتر متخصص آرتروز اهواز بیان می کند که: بیماری آرتریت ، معمولاً در استخوانهای کوچک دست ، انگشتان پا و مچ دست شروع میشود. سفتی صبحگاهی که 30 دقیقه یا بیشتر طول می کشد یکی دیگر از علائم بارز آرتروز است.
آرتریت یک بیماری پیشرونده است. هنگامی که درمان نشود، التهاب میتواند شروع به ایجاد در سایر قسمتهای بدن کند، که باعث عوارض بالقوه جدی میشود. همچنین این اختلال، میتواند سایر اندامها را تحت تأثیر قرار دهد و منجر به ناتوانی طولانیمدت شود.
تشخیص و درمان آرتریت توسط بهترین دکتر آرتروز اهواز
گزینه های درمانی مختلفی برای مبتلایان به آرتریت وجود دارد، اما یافتن درمان مناسب برای نیازهای منحصر به فرد، خود می تواند بسیار دشوار باشد. درمان این عارضه، بر تسکین علائم شما و افزایش عملکرد مفاصل آسیب دیده تمرکز دارد. در ادامه برخی از گزینه های درمانی که توسط بهترین دکتر متخصص آرتروز اهواز توصیه می شوند آورده شده است.
داروهای درمانی آرتریت
نوع خاصی از آرتریت که دارید تعیین می کند که کدام داروها ممکن است برای درمان علائم شما موثر باشند. داروهایی که در این زمینه موثر هستند عبارتند از:
مسکن ها:
این داروها می توانند درد را تسکین دهند، اما التهاب را کاهش نمی دهند.
ضد التهابی غیر استروئیدی NSAID :
این دسته از قرص ها می توانند درد و التهاب را کاهش دهند، اما نوع خوراکی آنها می توانند باعث تحریک معده، افزایش خطر حمله قلبی یا خطر سکته شوند. برخی از NSAID ها ممکن است به عنوان کرم موضعی برای استفاده مستقیم روی مفصل در دسترس باشند.
داروهای ضد تحریک:
برخی از کرم ها و پمادهای تسکین دهنده آرتریت حاوی منتول یا کپسایسین هستند که می توان آن را روی پوست مالید.
داروهای ضد روماتیسمی اصلاح کننده بیماری (DMARDs):
اگر مبتلا به آرتریت روماتوئید هستید، این قرص ها می تواند یک درمان موثر باشد.
اصلاح کننده های پاسخ بیولوژیکی:
اینها اغلب در کنار DMARD ها استفاده می شوند و این داروهای مهندسی ژنتیکی برای هدف قرار دادن مولکول های پروتئینی درگیر در پاسخ ایمنی مشکل ساز طراحی شده اند.
کورتیکواستروئیدها:
این داروها سیستم ایمنی را سرکوب کرده و التهاب مفاصل(arthritis) را کاهش می دهند. کورتیکواستروئیدها را می توان به صورت خوراکی مصرف کرد یا مستقیماً در مفاصل آسیب دیده تزریق کرد.
فیزیوتراپی به توصیه بهترین دکتر متخصص آرتروز اهواز :
ورزش های ملایم و هدایت شده می تواند به برخی از انواع آرتریت کمک کند. فیزیوتراپی منجر به افزایش دامنه حرکتی و تقویت عضلات پشتیبان برای کاهش درد مفاصل می شود. پزشک شما همچنین ممکن است آتل یا بریس را برای کمک به تسکین درد در طول فعالیت های روزانه توصیه کند.
عمل جراحی:
داروها و فیزیوتراپی معمولاً اولین گزینههایی هستند که باید امتحان شوند، اما اگر این درمانهای محافظهکارانهتر نتوانند تسکین دهند، ممکن است جراحی برای کمک به شما توصیه شود. درمان های جراحی برای آرتریت عبارتند از: جراحی ترمیم ، تعویض و فیوژن مفصل.
تغییرات سبک زندگی:
ایجاد تغییرات ساده در زندگی روزمره می تواند تا حد زیادی بر آرتروز شما تأثیر بگذارد و به طور طبیعی می تواند درد را کاهش دهد و به افزایش عملکرد کمک کند. برخی از این تغییرات عبارتند از :
کاهش وزن:
اضافه وزن می تواند باعث ساییدگی، پارگی مفاصل و پیشرفت علائم ونشانه های آرتریت شود. یک برنامه کاهش وزن سالم می تواند به بهبود تحرک و جلوگیری از آسیب های بیشتر مفاصل کمک کند.
ورزش:
فواید ورزش به خوبی شناخته شده است.بنا بر گفته های دکتر آرتروز خوب در اهواز؛ فعال بودن منظم می تواند انعطاف پذیری مفاصل را بهبود بخشد. شنا یا ایروبیک در آب باعث کاهش علائم و نشانه های بیماری آرتریت می شود .
کیسه های گرما و بسته های سرد:
گرما و یخ هر دو می توانند برای تسکین درد مفاصل مفید باشند.
دکتر مقتدایی فوق تخصص زانو اهواز
دکتر متخصص پا درد در اهواز
دکتر مفاصل اهواز نادری
نظرات در مورد دکتر پویان علوی نژاد
اینستاگرام دکتر پویان علوی نژاد متخصص ارتوپد