توضیحات دکتر زنان و زایمان خوب اهواز در مورد قاعدگی های نامنظم
بنا بر گفته های بهترین دکتر زنان و زایمان خوب اهواز، اگر طول دوره قاعدگی متفاوت باشد، عادات ماهیانه شما نامنظم است. بسیاری از زنان پس از بلوغ چرخه منظمی دارند. این می تواند در هر زمانی بین روز 21 تا 35 سیکل شما رخ دهد. در نتیجه؛ اگر نمیتوانید دورههای قاعدگی خود را پیشبینی کنید و همچنین در هنگام بروز آن جریان خونریزی سنگینی دارید، احتمالاً پریودهای نامنظم دارید.
همچنین وی به موارد زیر به عنوان علائم این بیماری اشاره می کند:
دوره هایی که ماه ها را پشت سر می گذارد
لکه بینی بین پریودها
بدون دوره
گرفتگی شدید در طول قاعدگی
راهکارهای درمانی بهترین متخصص زنان در کیانپارس اهواز
بهترین متخصص زنان در کیانپارس اهواز بیان می کند که پریودهای سنگین یا نامنظم ممکن است نتیجه موارد زیر باشد و در ادامه راهکارهای درمانی را ارایه می دهد :
عدم تعادل هورمونی:
هورمون های استروژن و پروژسترون تشکیل پوشش داخلی رحم را کنترل می کنند. افزایش این هورمون ها می تواند منجر به خونریزی شدید شود. عدم تعادل هورمونی در دخترانی که در یک سال و نیم گذشته شروع به قاعدگی کرده اند، بیشتر دیده می شود. این وضعیت همچنین در زنانی که به یائسگی نزدیک می شوند، شایع است.
برخی از شرایط پزشکی/زنان:
مشکلات تیروئید، PID (بیماری التهابی لگن)، اندومتریوز، اختلال خونی ارثی و… همگی می توانند باعث پریودهای نامنظم(irregular periods) شوند. آندومتریوز وضعیتی است که در آن بافتی که داخل رحم را می پوشاند در جای دیگری از بدن رشد می کند. این می تواند منجر به خونریزی شدید و همچنین درد شود. یک اختلال خونی ارثی اختلالی است که بر لخته شدن خون تأثیر می گذارد.
بررسی بیماری های مهم زنان
رشد خوش خیم یا سرطان:
خونریزی شدید می تواند ناشی از سرطان دهانه رحم، تخمدان یا رحم باشد، اما این شرایط غیر معمول هستند. تومورهای خوش خیم یا غیرسرطانی رحم می توانند باعث خونریزی شدید یا دوره های طولانی شوند. هنگامی که رشد از بافت آندومتر تشکیل شده باشد، به آن پولیپ گفته می شود و آنهایی که از بافت عضلانی ساخته شده اند، فیبروم نامیده می شوند.
عدم تخمک گذاری:
عدم تخمک گذاری منجر به سطح ناکافی هورمون پروژسترون می شود که منجر به پریودهای سنگین می شود. بهترین دکتر تنبلی تخمدان اهواز در این خصوص بیان می کند که : استرس و اضطراب می تواند باعث ترشح هورمون کورتیزول در بدن شود . این هورمون باعث افزایش سطح آندروژنها و در نتیجه عدم تخمک گذاری میشود.
آدنومیوز:
غدد دیواره رحم در عضله رحم قرار می گیرند که منجر به خونریزی شدید می شود که به عنوان آدنومیوز شناخته می شود.
دارو:
خونریزی قاعدگی می تواند تحت تأثیر داروهای ضد التهاب، ضد انعقادها یا داروهای هورمونی قرار گیرد. خونریزی شدید می تواند یکی از عوارض جانبی دستگاه های داخل رحمی (IUD) باشد که برای جلوگیری از بارداری استفاده می شود.
اگر پزشک مشکوک به پریودهای نامنظم باشد، ممکن است از شما بخواهد سونوگرافی رحم، پاپ اسمیر یا آزمایش خون بگیرید تا علت این بی نظمی را مشخص کند. در ادامه می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله بهترین دکتر متخصص تنبلی تخمدان کرج را نیز مطالعه نمایید .
توصیه های فوق تخصص زنان در اهواز کیانپارس
فوق تخصص زنان در اهواز کیانپارس ، توصیه می کند که در صورت داشتن قاعدگی بیش از 7 روز، نیاز به بیش از یک تامپون یا پد در یک ساعت، درد و تب شدید، ترشحات یا بوی غیر طبیعی در واژن به پزشک مراجعه کنید. او می افزاید: «علاوه بر این، در صورت کاهش یا افزایش ناگهانی وزن، رشد موهای زائد در بدن، ابتلا به آکنه های جدید(از نوع بیش از حد و مقاوم)و به طور کلی در صورت مشاهده هرگونه ترشح از نوک پستان، باید به دنبال درمان های پزشکی باشید.
افتادگی رحم نیز یک اختلال سیستم باروری است که معمولاً با بالا رفتن سن و انجام زایمانهای متعدد بیشتر ایجاد می شود .ماهیچهها و رباطهای اطراف رحم بهتدریج ضعیف میشوند و رحم موقعیت و جایگاه اولیه خود را ازدستداده و به سمت پایین دهانه رحم حرکت میکند .در صورت به وجو آمدن این اختلال لازم است به بهترین دکتر افتادگی رحم اهواز مراجعه نمایید و درمان خود را آغاز نمایید .
درمان با توجه به سلامت کلی ، علت بی نظمی های قاعدگی و سابقه باروری شما تعیین می شود. هر گونه بیماری زمینه ای مانند اختلال عملکرد تیروئید نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر زنان و زایمان خوب اهواز
بهترین متخصص زنان در کیانپارس اهواز
فوق تخصص زنان در اهواز کیانپارس
دکتر آسان متخصص زنان در اهواز
مطب دکتر سیما طاهر پور در اهواز
متخصص کیست تخمدان در اهواز